Zonnepanelen Sliedrecht

Als u zonnepanelen Sliedrecht van uitstekende kwaliteit zoekt, bent u bij HDI Techniek aan het juiste adres. Afgelopen jaren zijn zonnepanelen erg in prijs gedaald. Hierdoor is nu een zeer goed moment om over te gaan tot aanschaf. Binnen de zonnepanelen zijn er een aantal soorten. De meeste zijn gemaakt van poly- of monokristallijn of amorf. Ook zitten er allerlei voordelen aan vast en heeft u een aantal mogelijkheden waar u ze wilt plaatsen.

Voordelen van zonnepanelen Sliedrecht

Als u eenmaal zonnepanelen aan heeft geschaft zult u gegarandeerd de volgende voordelen gaan ervaren:

 • Panelen zijn eenvoudig te plaatsen
 • Als er meer energie opgewekt wordt dan gebruikt, kan het terug geleverd worden
 • De panelen gaan rond de 30 jaar mee
 • De gemiddelde opbrengst per jaar is 125 euro

Panelen op uw dak of grond

Als u zonnepanelen Sliedrecht gaat aanschaffen, kunt u ervoor kiezen om ze te laten plaatsen op uw dak of in bijvoorbeeld de tuin. Om uw ruimte zo efficiënt mogelijk te benutten raden wij zeker het dak aan. Echter moeten wij wel controleren of uw dak hier geschikt voor is. Ook kunt u bij het plaatsen op het dak meer panelen kwijt op dezelfde oppervlakte als op de grond. Dit komt doordat er op de grond extra ruimte tussen de panelen moet zijn. De extra ruimte moet eventuele schaduw voorkomen en zorgen dat er een monteur bij kan voor onderhoud.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in de zonnepanelen Sliedrecht van HDI Techniek? Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Dit kunt u doen door ons contactformulier in te vullen, dan bellen wij u zo snel mogelijk terug. U kunt dit ook doen door ons te bellen of mailen.

 

Zonnepanelen Sliedrecht

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)