Daikin airconditioning

Waarom Daikin Airconditioning?

Dankzij meer dan 90 jaar ervaring in airconditioning heeft Daikin de meest comfortabele, energiezuinige en betrouwbare producten op de markt. De airconditioningsystemen van Daikin hebben de hoogste energie labels op de markt. Met een focus op hernieuwbare energie en besparingen dankzij onze invertertechnologie, haalt u uw voordeel uit een energiezuinige totaaloplossing met een optimaal comfort en het hoogste rendement. De toewijding voor milieuvriendelijke klimaatoplossingen garandeert dat Daikin airconditioning systemen niet alleen voldoen aan, maar ook jaren vooruitlopen op de regelgeving.

Inverter

De inverter van Daikin is een energiebesparende technologie die energieverspilling in airconditioners voorkomt door de motorsnelheid efficiƫnt te regelen. In plaats van de extra energie te stoppen in het starten en stoppen, past de inverter de snelheid van de motor aan zodat die continu en efficiƫnter draait. Onze invertertechnologie verlaagt uw energieverbruik tot 30%.

Interesse

Heeft u interesse in airconditioning van Daikin geregeld door HDI techniek? Neem dan contact met ons op. Ook voor vrijblijvende informatie en vragen kunt u bij ons terecht.

Warmtepompen Zwijndrecht
Airconditioning Zwijndrecht
Zonnepanelen Zwijndrecht
Warmtepompen Alblasserdam