Ventilatie

WTW staat voor warmteterugwinning. De Unit is een ventilator die die vervuilde lucht afvoert en schone lucht aanvoert. Er wordt zo gebruik gemaakt van warmteterugwinning. De ventilatiekanalen kunnen worden aangesloten op een centraal geplaatste ventilatie box.  Deze kanalen kunnen de lucht af en aanvoeren. Allereerst gaat door een WTW filter de schone lucht, hierdoor kunnen kleine stofdeeltjes uit deze lucht worden gefilterd. Dan vindt de verdeling via de aangesloten ventilatiekanalen plaats. Andersom wordt ook de vervuilde en verbruikte lucht door hetzelfde ventilatiesysteem afgevoerd. De vervuilde warme lucht verwarmt de koele binnenstromende lucht. Zo is er minder opwarming nodig en kunt u energiekosten besparen.

Waarom WTW

Ventilatie met een WTW unit heeft vele voordelen. Bijvoorbeeld voor uw gezondheid. De lucht zit vol chemische stoffen, bacteriën etc. vervuilde stoffen in de lucht kunnen zorgen voor gezondheidsklachten zoals astma of andere ademhalingsproblemen. Tevens kan een en ruimte met slechte ventilatie moeheid en hoofdpijn veroorzaken. Door het plaatsen van een WTW ventilatie unit kunt u deze klachten voorkomen. En niet te vergeten dat u met een WTW ventilatie goed bespaard op uw energierekening.

Interesse

Heeft u interesse in ventilatie (WTW) van HDI Techniek? Neem dan contact met ons op. Ook voor vrijblijvende informatie en vragen kunt u altijd bij ons terecht.

Warmtepompen Zwijndrecht
Airconditioning Zwijndrecht
Zonnepanelen Zwijndrecht
Warmtepompen Alblasserdam