Regeltechniek

Bent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf in het installeren en onderhouden van regeltechniek en gebouwbeheersystemen? Dan bent u bij HDI Techniek aan het juiste adres. Regeltechniek is de techniek om een systeem een bepaald resultaat te laten produceren dat gewenst is. Dit wordt gedaan door het werkelijke resultaat te meten, te vergelijken en bij te sturen.

Gebouwbeheersystemen

Een gebouwbeheersysteem wordt gebruikt om alle (elektrische) installaties die binnen een gebouw aanwezig zijn centraal te reguleren, te bedienen en samen te laten werken. Energieverbruik van een installatie is een belangrijk aspect van het milieu.  Een gebouwbeheersysteem is een hulpmiddel om te zorgen voor een optimale afstemming tussen de vraag en aanbod van energiestromen binnen een gebouw. Verschillende installaties kunnen aan/uitgeschakeld worden op bepaalde vaste momenten.

Voordelen ven een gebouwbeheersysteem

  • Verstoringen van verschillende installaties worden beter zichtbaar en dus ook beheersbaar
  • Informatie uit deelsystemen is op één centraal punt te verkrijgen.

Aanschaf

Gebouwbeheersystemen worden geleverd door een groot aantal leveranciers waaronder HDI Techniek. Het voor de klant op maat maken van de gebouwbeheersysteem-software wordt uitgevoerd door zogenaamde systemintegrators. In sommige gevallen treedt de fabrikant exclusief op als system integrator.

Interesse

Bent u geïnteresseerd in de regeltechniek die HDI Techniek levert op het gebied van gebouwbeheersystemen?  Neem dan contact met ons op. Voor vrijblijvende informatie en vragen kunt u ook altijd bij ons terecht. Of vraag een offerte aan.

Warmtepompen Zwijndrecht
Airconditioning Zwijndrecht
Zonnepanelen Zwijndrecht
Warmtepompen Alblasserdam