Airconditioning

Met de airconditioning kan de temperatuur en luchtvochtigheid in uw ruimte op een aangenaam niveau gehouden worden, terwijl het buiten onaangenaam koud of warm is. Ook kan de lucht met een airco gezuiverd worden door het toepassen van een filtersysteem.

Er zijn diverse typen airconditioners. De airco die het meest voorkomt is de split-unit airco. Deze heeft een afzonderlijke eenheid aan de buitenzijde van de gevel waar de koelvloeistof afkoelt. Verder is de mobiele airco een steeds meer voorkomende verschijning. De mobiele airco combineert alle onderdelen in een verplaatsbare unit. Hierbij wordt het vocht via een dunnere slang afgevoerd en opgevangen in een condensatiebak en/of voert warme vochtige lucht af via een dikkere luchtslang die door het raam gehangen kan worden dan wel semipermanent via een vaste opening in een houten buitenwand of -muur. Een nieuw type wat in opkomst is, is de standalone-airconditioning. Dit is een gesloten systeem waarin beide afzonderlijke eenheden van de airco zijn samengevoegd in een binnen eenheid.

Bekijk onze verschillende modellen van Samsung, Daikin en Mitsubishi. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op!

Warmtepompen Zwijndrecht
Airconditioning Zwijndrecht
Zonnepanelen Zwijndrecht
Warmtepompen Alblasserdam