Mitsubishi warmtepompen

Overweegt u de aanschaf van een warmtepomp? Dan bent u bij HDI techniek aan het juiste adres. Bekijk hier het overzicht van Mitsubishi warmtepompen.

Waarom een warmtepomp van Mitsubishi

Koelen én verwarmen met gratis energie. De Mitsubishi Electric warmtepompsystemen onttrekken hun energie aan de omgevingslucht. Deze energie wordt dan weer omgezet om te gebruiken voor verwarming, koeling en het bereiden van warmtapwater. Deze energiebron is duurzaam en gratis. Afhankelijk van de toepassing kunnen rendementen behaald worden tussen de 350% en 500%. Hierdoor zijn deze warmtepompen niet alleen goed voor het milieu, maar ook zeker voordelig voor uw energierekening.

Mitsubishi Electric levert verschillende warmtepompen die geschikt zijn voor zowel nieuwbouw, bestaande bouw en de utiliteit. De warmtepompen van Mitsubishi Electric staan altijd voor hoge kwaliteit. Niet voor niets kiezen vele professionals in ondermeer het hotelwezen, zorginstellingen, de Retail en het bedrijfsleven al jaren exclusief voor Mitsubishi Electric.

Interesse

Heeft u interesse in een warmtepomp van Mitsubishi geregeld door HDI techniek? Neem dan contact met ons op. Ook voor vrijblijvende informatie en vragen kunt u bij ons terecht.

Warmtepompen Zwijndrecht
Airconditioning Zwijndrecht
Zonnepanelen Zwijndrecht
Warmtepompen Alblasserdam