Mitsubishi Airconditioning

Bent u op zoek naar een goede airconditioning? Dan Bent u bij HDI Techniek aan het juiste adres. Bekijk hier de informatie over Mitsubishi airconditioning systemen. Een comfortabele leefomgeving is uw goed recht. Om u het hele jaar een comfortabel gevoel te bieden, ontwikkelt en produceert Mitsubishi Heavy Industries al meer dan 80 jaar kwalitatief hoogstaande airconditioners en warmtepompen inverters.

Waarom Airconditioning van Mitsubishi

De units koelen in de zomer, verwarmen in de winter en filteren uw ruimte het hele jaar door. Ook de luchtvochtigheid wordt altijd perfect op peil gehouden, zodat een prettig leefklimaat wordt gecreëerd. Dit prettige leefklimaat wordt nog eens versterkt door de fluisterstille werking. Bij een comfortabel binnenklimaat hoort een gezond en ‘leefbaar’ buitenklimaat.

Mitsubishi Electric produceert alle airconditioners, warmtepompen inverters dan ook volgens de meest strikte milieueisen en heeft veel aandacht voor een energiezuinige werking. Alle modellen op deze website voldoen aan de hoogste standaardeisen en hebben een energielabel van A+ tot A++.

Hiernaast leveren en monteren wij uitsluitend duurzame airco’s met een goede prijs-kwaliteitverhouding van gerenommeerde merken zoals Daikin en Mitsubishi.

Basislijn HR

De stijlvolle HR wand-units van Mitsubishi Electric zorgen voor optimaal comfort in de woon, werk- of slaapkamer. Voor een comfortabele en effectieve werking worden de units hoog aan de wand geplaatst. Met het zeer hoge rendement en de premium kwaliteit van Mitsubishi Electric airconditioning kiest u ook nog eens voor een duurzame oplossing. Beter voor het milieu én uw portemonnee.

Basislijn HR

Standaardlijn AY & AP

De standaard van Mitsubishi Electric ligt zéér hoog. Laat u dan ook niet misleiden door de naam van deze lijn. Deze premium wandunits presteren niet alleen zeer zuinig, ook alle andere specificaties zijn dik in orde. Zo kiest u uit 5 standen, schakelt u de nachtmodus in voor extra stille werking en stelt u met de infrarood afstandsbediening simpel verschillende timers in. Met het brede aanbod in capaciteit is er voor elke ruimte een passende oplossing.

Standaardlijn AY & AP

Designlijn

Het gestileerde uiterlijk van de wandunits past perfect in elk modern interieur. Deze lijn kenmerkt zich door een indrukwekkend laag verbruik. Met de compacte afmetingen bespaart u ook nog eens op ruimte. Het geluidsniveau geldt als stilste in de markt. In de nachtmodus slechts 19dB(A), dat is nog zachter dan het geritsel van bladeren. Verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs en zwart.

Designlijn

Diamondlijn

Absolute topklasse in airconditioning met een luxueuze afwerking. Naast zeer uitgebreide functies zijn de units uit deze lijn voorzien van het Plasma Quad Plus filter, dat bacteriën, virussen, schimmels en allergenen uit de binnenlucht elimineert. Uitgerust met een 3D i-See sensor die de ruimte scant op menselijke aanwezigheid en hier de werking op aanpast voor een gepersonaliseerd comfort. Verkrijgbaar in de kleuren Natural White, Pearl White, Onyx Blrack, Ruby Red.

Diamondlijn

Interesse

Heeft u interesse in een airconditioning van Daikin verzorgd door HDI Techniek?
Neem gerust contact met ons op. Ook voor vrijblijvende informatie en vragen kunt u bij ons terecht.

Warmtepompen Zwijndrecht
Airconditioning Zwijndrecht
Zonnepanelen Zwijndrecht
Warmtepompen Alblasserdam