Warmtepompen Gorinchem

Op zoek naar warmtepompen Gorinchem ? HDI Techniek is dan het juiste adres. Een warmtepomp kan op verschillende manieren toegepast worden, afhankelijk van de situatie. Ook brengen ze een aantal voordelen mee waar u op kan rekenen als u er een gaat aanschaffen.

Toepassingen van waterpompen

Warmtepompen Gorinchem kunnen op verschillende manieren toegepast worden en in allerlei situaties. De toepassing die het meest voorkomt is in woningbouw en utiliteitsbouw. Hier worden ze gebruikt om ruimtes te koelen of verwarmen, ook wordt het bij woningbouw gebruikt voor het verwarmen van tapwater. Als dit het geval is, wordt de waterpomp gezien als een duurzame energievorm. Hierbij wordt lage temperatuur omgevingswarmte uit lucht of bodem gehaald. Dit wordt gebruikt voor hogere verwarmingsdoeleinden. Een andere bron voor de warmtepompen Gorinchem kan de bodem zijn. Dit is vaak de situatie bij toepassingen voor grotere kantoorpanden. Hiervoor worden open, en steeds vaker gesloten, bodembronnen gebruikt voor warme- en koudeopslag. Een hele andere toepassing van warmtepompen Gorinchem is in de glastuinbouw. Ook bij deze toepassing valt de warmtepomp onder duurzaam. Voor de grotere projecten binnen de chemische en de voedingsmiddelenindustrie is de pomp een besparingsoptie. Een toepassing van kleiner formaat is bij koelkasten. Hierbij wordt de warmte onttrokken waardoor de ruimte koel blijft(koelmachine). De koelmachine geeft de warmte die uit de koeling wordt onttrokken af aan de omgeving, zo wordt deze gelijk verwarmd.

Voordelen van warmtepompen Gorinchem

 • Olie en gaskosten zijn verleden tijd
 • Er is geen opslag nodig voor stookolie
 • Er is voor een warmtepomp geen schoorsteen nodig
 • De onderhoudskosten zijn erg laag

Voor eventuele vragen of meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 25300752 of te mailen naar info@hditechniek.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen, dan zullen wij zo snel mogelijk contact met u opnemen.

 

Warmtepompen Gorinchem

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)