Airconditioning Alblasserdam

Door middel van airconditioning Alblasserdam kunt u de luchtvochtigheid en temperatuur regelen in een ruimte. Zo heeft de warme of koude buitentemperatuur geen invloed op uw binnenklimaat. Als u een filtersysteem laat toepassen, kan u tegelijk de lucht laten zuiveren. Kortom, voor al uw airconditioning Alblasserdam bent u bij HDI Techniek aan het juiste adres!

Onze airconditioning

Airconditioning Alblasserdam wordt in allerlei soorten geleverd. De meest voorkomende soort is split-unit airco. Bij deze variant zit er aan de buitenkant van de gevel een eenheid waar de afkoeling van de koelvloeistof geregeld wordt. Een andere airco die steeds vaker voorkomt is de mobiele variant. Bij de mobiele airconditioning worden alle onderdelen gecombineerd in één unit die eenvoudig te verplaatsen is. Het vocht dat afgevoerd moet worden gaat door een dun slangetje en wordt dan afgevoerd naar een condensatiebak. Een andere mogelijkheid is dat de warme vochtige lucht afgevoerd wordt door een dikkere luchtslang die uit het raam kan hangen of door een opening in de muur gaat. Een nog vrij nieuwe airconditioning die in opkomst is, is de standalone-airco. Dit systeem is gesloten waarbij de twee afzonderlijke eenheden samengevoegd worden tot één binnen eenheid. Hiernaast biedt HDI Techniek verschillende modellen aan van drie topmerken: Samsung, Daikin en Mitsubishi.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in een van onze aircosystemen? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen over onze airconditioning Alblasserdam? Neem dan contact met ons op, dit kan zowel telefonisch(06 – 25300752), via mail (info@hditechniek.nl) of door ons contactformulier in te vullen.

 

Airconditioning Alblasserdam

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)