Samsung warmtepompen

Overweegt u de aanschaf van een warmtepomp? Dan bent u bij HDI Techniek aan het juiste adres. Bekijk hier het overzicht van een Samsung warmtepomp.

Waarom Samsung warmtepompen

 

Een Samsung warmtepomp kan verwarmen én koelen. U kunt in alle seizoenen genieten van een aangename binnentemperatuur. Ook een groot voordeel is dat u aanzienlijk bespaart op uw energierekening. De lucht verwarmen met een lucht warmtepomp zorgt er voor dat de door u gewenste temperatuur snel wordt bereikt. Dit komt vooral doordat er geforceerd warme lucht de ruimte wordt ingeblazen, die voor een snel en comfortabel verwarmingsresultaat zorgt. Na uitschakeling van de Samsung warmtepomp is er nauwelijks sprake van nawarmte en koelt de ruimte ook relatief snel weer af. Dit kan ideaal zijn voor bijvoorbeeld een slaapkamer. Alleen de ruimte waarin de unit hangt wordt op temperatuur gebracht. Met een warmtepomp van Samsung verliest u geen energie in ruimten die u niet gebruikt, maar profiteert u wel van het optimale comfort daar waar het gewenst is.

Interesse

Heeft u interesse in warmtepompen van Samsung geregeld door HDI techniek? Neem dan contact met ons op. Ook voor vrijblijvende informatie en vragen kunt u bij ons terecht.